This new build is nestled in the historic village of Presbury Cheshire. The owners did not want a typical Country Interior. We were commissioned to design the sitting room, entrance hall and dining room. Our brief was to create a light airy space with reference to the Art Deco period, reflecting on the glamour of that period rather than the pastiche of a bygone era.

Our design responded to that brief creating a beautiful monochrome look, with touches of grandeur in the crystal lighting. Attention to detail was evident in the piping on the leather Sofas and Deco style pelmets in the sitting room. The same detail was added to the stair carpet, creating an inviting entrance hall, leading you to the galleried landing in the upstairs of the house. Where a dramatic three metre long Chandelier was installed. The result was a glamorous stunning interior.