This 1960’s Chalet house is situated in a leafy village in Cheshire. It sits in its own grounds surrounded by woodland. Our initial brief was to just update the internal rooms of the property with soft furnishings. After a long discussion about the potential of a remodel of the outside of the property and a new configuration internally it turned into a ten month project.

The outside of the property was rendered and the gardens landscaped, a smart system security device was fitted along with new external lighting, creating an inviting welcome to the property. The sitting room was transformed into a contemporary light filled space.
Bespoke furnishings and fittings were sourced to sit along existing pieces, using a palette of golds, creams and pale blue a very sophisticated and chic look was created. The guest accommodation adjacent to the pool area, was designed using a palette of pale blues and greys, creating a calming restful area. Bespoke furniture and soft furnishings were sourced creating a very elegant restful look.